"poneka pohvala"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ovu pohvalu sam dobio od Milice Milli i Milorada Miće Jocović.
Brother Milorad, The Serbian Radio Hour has been with us since I was a child in Milwaukee. It takes great courage and dedication to take the responsibility to bring community and national news to our community. Congratulations on your long and admirable tenure at Srpski Radio Čas. Your friend in Tucson Arizona, Vaso Šašić
Raja Djordjević - Prijatno za slušanje :Za ovaj radio može se reći da je istinski promoter,ambasador SRBIJE, njene tradicije i kulturne baštine, tamo daleko ! Gospodin Milorad vodi znalački emisiju sa merom,(naročitom,prijatnom, karakterističnom bojom glasa koja vezuje slušaoce) neka traje na zadovoljstvo slušateljstva širom sveta!
Evo šta je napisao Ivan Vešić u vezi ove postavke i Srpskog Radio Časa... Vrlo lako sam slušao radio emisiju. Čestitam za kvalitet, tonski besprekorno, kao i sadržaj i izbor muzike. Ovo o meni je dosta sitno i nisam mogao pročitati sa telefona, pa ću sutra na kompjuteru... Noćas na kompjuteru, uvećano pogledao i sa pažnjom pročitao. Imate osećaj za portret ličnosti. Sve skladno i sistematično(čak ni jednu slovnu grešku u prepisivanju teksta). Lepo ste me predstavili. Milo mi i veoma hvala...Zahtevan sam prema sebi, a i drugima. Moj komentar je spontana reakcija. Mogao bih i ovo reći ~ imate topao i autorativan glas. Rečenica stabilna, a izgovor za uzor. Ovde u Srbiji, naročito voditelji na televizijama prebrzo govore, rafalno ispaljuju reči bez osećaja za melodiju rečenice... kao automati. Meni je to nepodnošljivo i ne gledam ih. Drago mi je da ste sačuvali tehniku klasično lepog govora. Pozdrav iz zavičaja. Ivan Vešić
Vida Jakovljević: SA VELIKIM ZADOVOLJSTVOM SLUŠAM VAŠE RADIO EMISIJE ...LEP IZBOR NARODNIX PESAMA I LEPO PRIPREMLJEN PROGRAM ... HVALA MILORADE !!!
Raja Djordjević: Najstariji Srpski Radio Čas u Americi cšo Sveti Sava iz Milvokija, osnovan 1943.! Emituje radio program svake nedelje od 9 - 10 u istom terminu! Raja Djordjević bio je gost u radio emisiji popularnog radia u nedelju 31.03.2019.a može se pratiti i STUDIOooM! Za ovaj radio može se reći da je istinski promoter,ambasador SRBIJE njene tradicije i kulturne baštine, tamo daleko ! Gospodin Milorad vodi emisiju znalački sa merom, neka traje na zadovoljstvo slušateljstva širom planete! Kompozicije po izboru muzičkog urednika izvedene : 1.Nek Srbija naša živi ! 2,Čičino kolo! 3.Za sve im hvala! 4.Stara čaršija! Ovo je propratni tekst uz deo Vaše emisije! Pozdravljam gosp.Milorada,voditelja Srpskog Radio Čaa u Americi cšo Sveti Sava iz Milvokija...s' poštovanjem Raja Djordjević.
Миљко Витезовић... Pozdravljam čuvare Srpske tradicionalne narodne pesme. Tako to prave -- Srpske -- patriote rade. Živeli na mnogaja ljeta radio Milwkiju i urednicima.
Raša Pavlović... POZDRAV ZA SVE SLUŠAOCE DALEKOG RADIJA!!!
Dragan Pantic Smederevac Srećan vam rad i još dugo da trajete i u svemu istrajeze. SREĆNOOO
Dušica Tomašević... SRDAČAN PREKOOKEANSKI POZDRAV ZA SVE OD SRCA!
Dragan Pantić Smederevac... Srećno, ekipi radija.
Миљко Витезовић... Srpski radio Milwoki vodi računa, i uvek je na pravom mestu da obavesti, obraduje Srpski narod muzikom, sportskim aktivnostima itd. Pozdravljam dobre ljude i ekipu uredništva radijo Milvokija -- srećan Vam praznik Sretenje Gospodnje - živeli.
Dragan Pavlović... Hvala na prilici da učestvujem u vašem programu... Srdačan pozdrav za sve slušaoce radija i za tebe Mišo...
Ivan Vešić... Veoma Idobro osmišljen i realizovan program. Baš reprezentativno!
Raja Djordjević Srpski RadioČas Milvoki pažljivo odabira izvođače za svoj program i u ovoj radio emisiji,pa se nameće zaključak: Za ovaj radio može se reći da je istinski promoter,ambasador SRBIJE, njene tradicije i kulturne baštine, tamo daleko ! Gospodin Milorad (specifičnom bojom glasa vezuje pažnju slušaoca)vodi znalački emisiju sa merom, neka traje na zadovoljstvo slušateljstva širom sveta! Radio emisije mogu se pratiti na : wwwSTUDIOooM.COM. Pozdav Miloradu i realizatorima emisije!
Alija Dalipović - Nostalgija... Još sto godina da traješ.
Thank you so much for playing my fathers song today. Means alot to me. Mike ‎Michael Velimirović‎ to Srpski RadioČas Milvoki July 1 2012
‎Jovanka Stevanovic‎ to Srpski RadioČas Milvoki April 8, 2012 Santa Monica, CA... Danas sam imala vremena da slušam Srpski Radio Čas iz Milvokija. Imaš vrlo prijatan glas. Takodje sam slušala tvoj izbor muzike i pesama iz Saratoge (ili Kontinental kluba:1978). Moram da priznam kod vas je bolja muzika nego kod nas (ili kako da kažem, bolji izbor). Pozdrav tebi i tvojoj familiji od Bebe
‎Srdjan Stamenković‎ to Srpski RadioČas Milvoki June 10, 2015... Svako dobro samo napred !!!
Prota Radomir Ćutilo... Great job, brother Mišo! ☦️
Миљко Витезовић... Pozdrav za braću Srbe i radijo Milwoki --- srećna slava Sveti Sava --- SAVINDAN!!!
Slavica Momaković-Miljanović... Hvala Mišo,raduje me što će se moje pesme slušati na Srpskom Radio Času iz Milvokija.Veliki pozdrav Tebi i cenjenim kolegama!
Todor Maletin December 14, 2018... Poslušajte dragi prijatelji.. Najstariji Srpski Radio u Americi.. Srpski Radio Čas Milvoki..
Evo jedne pohvale od pre četiri godine. Pohvala dolazi od Rade Ninković, koja je ovaj Srpski Radio Čas cšo Sv Sava iz Milvokija uspešno vodila 25 godina 90-ih godina u prošlom veku.
Radmila Ninković: Mišo današnji program je bio izuzetno prijatan. Hvala!
‎Radmila Ninković‎ to Milorad Miša Dukić - August 11, 2013 at 8:43 PM. Mišo današnje selekcije su bile super. Zadrži mesto za iduću emisiju. Hvala Rada
Za "Najstariji Srpski Radio Čas u Americi cšo Sv Sava iz Milvokija", može se reći da je istinski promoter,ambasador SRBIJE, njene tradicije i kulturne baštine, tamo daleko ! Gospodin Milorad vodi emisiju znalački sa merom, neka traje na zadovoljstvo slušateljstva širom sveta! Pozdravljam Gospodina Milorada "ŽIVO ZDRAV BIO" i sve prijatelje,dobre vibracije neka se daleko čuju, s' poštovanjem Raja Djordjević !